partycatering op locatie

Locaties

Bekijk hiernaast de video van ons Food-y-Fort festival te Fort Rijnauwen,
een locatie met prachtige cultuurhistorische ambiance.

Hieronder vindt u voorbeelden van locaties waar wij graag werken.

Museum Speelklok in Utrecht

Wij heten uw gasten hartelijk welkom in het vrolijkste museum van Nederland;
Het Museum Speelklok in Utrecht.

Museum Speelklok

Het museum is op maandag de gehele dag exclusief geopend voor uw gasten en van dinsdag tot en met zondag na 17.30 uur.
De gasten worden ontvangen in het museumcafé met een drankje en een amuse. Vanuit daar worden de gasten opgehaald voor een rondleiding/museumpresentatie op maat door het museum. Na afloop van de rondleiding worden uw gasten hartelijk ontvangen door onze bedieningsbrigade in de feeërieke Danszaal waar de tafels geheel in stijl gedekt zijn, het culinaire gedeelte van de avond kan van start gaan! De capaciteit varieert van 10 tot 200 gasten in de Danszaal en er kunnen 100 personen in de Transeptzaal. Tijdens de zomermaanden kunnen uw gasten ook gebruik maken van het middenschip waardoor de maximale capaciteit 300 personen bedraagt.

Hebben wij ook uw interesse gewekt om in dit bijzondere museum in de Domstad uw bijeenkomst te organiseren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Locatiehuur verloopt via het Museum Speelklok.

De Kom in Nieuwegein

partycatering locaties utrechtDE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein is een ware eyecatcher. Het opvallende, moderne gebouw biedt eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke evenementen. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten en productpresentaties: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij DE KOM maakt u van uw evenement iets bijzonders in een setting met culturele allure.

Als u voor DE KOM kiest, profiteert u van wat het theater en kunstencentrum te bieden hebben: licht, geluid en een prachtig podium, sfeervolle ruimtes en uitgebreide culinaire mogelijkheden. Uw wensen voor de invulling van een evenement vormen het uitgangspunt voor een aanbod op maat. DE KOM is erg centraal gelegen in het hart van de stad, de provincie en het land. De A2, A12 en A27, er is volop parkeergelegenheid direct naast DE KOM en de parkeertarieven zijn zeer gunstig. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om DE KOM gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; de sneltram rijdt binnen 20 minuten van Utrecht Centraal naar Nieuwegein Stadscentrum.

Voor meer informatie, tarieven of de brochure 'KOM in Zaken' kunt u contact opnemen met Dennis van Varik via 030 605 57 97.

Brothers / Studio A12 in Bunnik

StudioA12StatafelsBrothers is gelegen in Midden-Nederland, direct aan de A12 (afslag 19). Brothers beschikt over vier schitterende zalen; Clubzaal, Beiersezaal, Toppersbar en het Grand Café. Elke ruimte heeft haar eigen uitstraling.
Multifunctionaliteit, maatwerk en sfeer zijn sleutelwoorden, mede hierdoor is Brothers een uitstekende locatie voor bedrijfsevenementen, productpresentaties en vergaderingen.
De locatie Brothers is niet alleen een unieke evenementenlocatie. In het weekend fungeert het pand als discotheek en staat het vol met een dansende menigte.

Locatiehuur en afdracht op aanvraag.

Central Studios in Utrecht

centralstudiosCentral Studios biedt onuitputtelijke mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten van 1 tot 3500 gasten. Bereikbaarheid, multifunctionaliteit en professionaliteit zijn de belangrijkste pijlers onder onze locatie!
Central Studios biedt ruimte aan ondernemingen, instanties en organisatoren van evenementen en richt zich daarmee uitsluitend op de zakelijke markt.
De mogelijkheden van de locatie lopen uiteen van bijvoorbeeld congressen, beurzen, presentaties en galadiners tot superlatieven feestconcepten.
Naast de unieke ligging en de talloze mogelijkheden, is Central Studios trots op haar 'open deur' beleid. Dit geeft huurders de volledige vrijheid om disciplines als decor en inrichting, podia, techniek, entertainment en horecaverzorging zelf in te vullen. Uiteraard staat ook het professionele team van Central Studios gereed om u bij te staan in uw ideeën of uw gewenste faciliteiten en leveranciers.
Locatiehuur op aanvraag.

Paleis Het Loo in Apeldoorn

Prins Hendrik Garage

paleis het looRond de eeuwwisseling fungeerde dit authentieke gebouw als garage voor de stijlvolle voertuigen van Prins Hendrik. Vandaag de dag is deze voormalige garage een fraaie setting voor uw bijeenkomst! Gestyled naar moderne eisen, maar nog steeds trouw aan het oorspronkelijk ontwerp, biedt de ruimte tal van mogelijkheden om uw evenement geheel naar wens te laten uitvoeren.

Aanspanplaats op Het Stallenplein

De Aanspanplaats is een onderdeel van het imposante Stallencomplex, gebouwd tussen 1907 en 1909. Grenzend aan de Aanspanplaats zijn achter glas rijtuigen, koetsen, sleden en hofauto’s te bezichtigen. De overkapping bij de stallen is, zeker in het zomerseizoen, een unieke locatie voor een receptie, welkomstwoord of sjiek diner.

Balzaal

Met haar kostbare goudleerbehang, fonkelende kroonluchters en fraaie bloemdecoratie heeft de Balzaal in vroeger tijden het decor gevormd voor Koninklijke ontvangsten. Tegenwoordig fungeert deze zaal als een schitterende setting voor ontvangsten of feestelijke diners. Ook een concert of een lezing komen in deze zaal goed tot hun recht.

De Janskerk

Janskerk koorWelk pand ademt meer geschiedenis dan de Utrechtse Janskerk?
Het oudste gedeelte werd reeds in de 11e eeuw gebouwd. Sinds die tijd is de kerk een aantal keren uitgebreid en gerestaureerd. De kerk en haar bijruimten - zoals de Zuiderkapel en de historische kapittelkamer - zijn uitstekend geschikt voor allerlei evenementen. Juist door het sobere karakter van deze Nederlands-Hervormde kerk is het gebouw veelzijdig inzetbaar.
In de Janskerk is voor de diverse evenementen de volgende maximale capaciteit mogenlijk:

Congresopstelling 550 personen
Concertopstelling 600 personen
Dineropstelling 450 personen
Receptieopstelling 800 personen
Kapittelkamer 25 personen

Locatiehuur op aanvraag.

Landgoederij

de landgoederij 1De Landgoederij in Bunnik gelegen op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn biedt u een bijzondere locatie voor ieder evenement.

Een unieke evenementen,- vergaderlocarie en officiele trouwlocatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven.
Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, De Landgoederij bezorgt u en uw gasten een dag of avond om nooit meer te vergeten. Van sales tot uitvoering, ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen!

De Landgoederij beschikt over vijf zalen die zowel los als in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. Hierdoor is de locatie zeer geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wilt u uw event een meer exclusief karakter geven? Dan kunt u gebruik maken van het naastgelegen Kasteel Cammingha (www.kasteelcammingha.nl), de locaties werken nauw samen.

Tel daarbij het ruime eigen parkeerterrein, de prachtige terrassen, de kasteeltuin en de verschillende outdoor mogelijkheden bij op en u heeft de perfecte locatie!

De Landgoederij beschikt over vijf verschillende sfeervolle ruimten. De grootste ruimte is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 300 personen.

TivoliVredenburg

tivolivredenburgIn het hart van Utrecht opent in 2014 TivoliVredenburg haar deuren; een unieke concert- en evenementenlocatie in Nederland.

TivoliVredenburg bestaat uit vijf zalen met ieder een eigen sfeer. Iedere zaal is door een ander architectenbureau uitgewerkt, en de samenwerking tussen de uiteenlopende architectenbureaus zorgt ervoor dat iedere zaal een eigen sfeer heeft passend bij ieders smaak. Er ontstaat een totaalbeleving voor events, muziek, educatie, entertainment, horeca en uitgaan.

Het is een van de meest verrassende uitgaansgelegenheden van Europa, gelegen naast het grootste spoorwegstation van Nederland; een inspirerende ontmoetingsplaats in het hart van Utrecht fungerend als cultureel hart en een economische motor voor de stad. Het gebouw verbindt oud met nieuw. Met een eigentijds karakter, hoogwaardige horeca en hospitality en grote terrassen aan het water creëert het gebouw een plek die groots is maar intiem aanvoelt. De akoestiek is van wereldklasse, de flexibiliteit van de locatie is groot.

De stijlvolle locatie leent zich 24/7 voor de meest uiteenlopende doeleinden. Tijdens festivals en B2B events kan de locatie aan ruim 7.500 bezoekers plaats bieden. Zo kunnen er grote evenementen worden georganiseerd, maar ook kunnen specifieke en intieme events gelijktijdig en afgescheiden van elkaar plaatsvinden. TivoliVredenburg is een tempel met eigen geluid, eigen gezicht en met faciliteiten waar Utrecht trots op mag zijn.

Lees hier verder:  
Kerst partycatering Jubilea catering
Crewcatering Congrescatering
Personeelsfeesten Haringparty
Festivalcatering Open dagen
Eventcatering VIP catering
Bruiloftcatering Tour de France