partycatering

Event catering

Van Rooijen Catering is expert in het op maat verzorgen van event catering.
Of het nu een knus buurtfeest betreft, of de Grand Départ van de Tour de France, wij leveren passend werk voor elke gelegenheid. We hebben bovendien ervaring met evenementen van elk formaat, dus we kunnen het persoonlijk en exlusief houden, maar we kunnen ook grootschalig uitpakken. Kijk ook eens naar onze festivalcatering, bruiloftscatering, VIP catering of crew catering.
Hiernaast zie je de aftermovie van ons Food-y-Fort festival. Bekijk hier meer video's van onze evenementen!

Van Amerikaanse burgers tot Utrechtse streekbiertjes

Ons food assortiment is zeer uitgebreid en kan voorzien in een vers ontbijt, een luxe lunch, een gezond diner of een gezellige borrel. We hebben alles van finger food tot street food, en van gerechten in Bourgondische, Mediterraanse,
of Amerikaanse stijl tot smaakvolle producten uit de streek en vers van het seizoen. Ook voor het ontbijt of de lunch
heeft u ruim de keuze uit hoogstaande, smaakvolle en veelal regionale producten. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Behalve het eten en drinken en bedienend personeel, kunnen we ook de facilitaire voorziening op ons nemen, denk aan het servies en meubilair, maar ook aan leuke extra’s zoals een foto/video booth of muziekinstallatie. Zo leveren wij een op maat gemaakt totaalpakket zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Hier vind je een impressie van ons werk.

eventcatering

Lees hier verder:  
Kerst partycatering
Jubilea catering Congrescatering
Personeelsfeesten Haringparty
Festivalcatering Open dagen
Crewcatering VIP catering
Bruiloftcatering Tour de France