van rooijen catering

Historie

tclarijntje

In 1983 openden Wim en Nellie van Rooijen hun lunchroom ’t Clarijntje in hartje Utrecht. De gasten kwamen niet alleen voor luxe aangeklede broodjes, goede koffie en warme chocolademelk met slagroom, maar vooral voor de gemoedelijke sfeer en het hartelijke ontvangst. Vanwege het grote succes openden Wim en Nellie al snel een tweede lunchroom, genaamd De Brasserie. Op aanhoudend verzoek van de klanten begon het echtpaar begin jaren ’90 ook met het leveren van luxe verrassingsontbijten. Dit ontwikkelde zich in een rap tempo en al gauw runden de Van Rooijens een uitgebreide partyservice. Hoewel de aard en de schaal van hun werk veranderden, hebben Wim en Nellie nooit concessies gedaan aan ingrediënten, verzorging en uitstraling. Uiteindelijk besloten de twee om beide lunchrooms te verkopen en de aandacht volledig op catering te vestigen.

Lees hier hoe de huidige gang van zaken gaan!