diner catering

Maaltijden

  • Maaltijden luxemaaltijd catering

    Boeuf bourguignon met zilveruitjes en champignons met aardappelpuree en sperzieboontjes (25312)
    Boeuf Stroganoff met aardappelpuree en sperziebonen (25204)
    Lasagne bolognese met ciabatta en een frisse Italiaanse salade (25205)
    Kip piri piri met verse roerbakgroente en patatas bravas (25207)
    Nasi goreng met ajam saté en tumus boontjes (25210)
    Bami goreng met daging rendang en sajoer lodeh (25303)
    Boerenkool met rookworst, jus en een frisse salade (25211) (van 1-10 t/m 31-3)
    Hutspot met Hachee en Amsterdams tafelzuur (25213) (van 1-10 t/m 31-3)
    Zuurkoolschotel met gehaktballetjes en een frisse salade (25214) (van 1-10 t/m 31-3)
    Tortelini gevuld met ricotta, gebakken quorn en paddenstoelensaus (vega) (25401)
    Met linzen gevulde courgette en puntpaprika met rode rijst (vega) (25402)

     

  • Maaltijdenmaaltijd catering

    Penne rigate met goed gevulde bolognese saus (25101)
    Kip kerrie met rijst en een groene rauwkost salade (25102)
    Balletje gehakt met sperziebonen en gebakken aardappels (25103)
    Penne rigate met een kip in pestosaus begeleid met een salade caprese (25201)
    Griekse gyrosschotel met rode rijst, brood en tzatziki (25202)
    Coq au vin met rijst en een rauwkost salade met French dressing (25203)
    Boerenomelet met gebakken aardappeltjes en een rauwkost salade (vega) (25104)

     

  • Maaltijden huispecialiteit

    Varkenshaaspuntjes met kastanjechampignons, sperziebonen en rijst (25301)
    Gegrilde zalm op een bedje van tagliatelle met cranberry-witlofsalade (25302)
    Pittig-zoete kip met gember en limoen, bij jasmijnrijst en oosterse salade (25306)
    Saltimbocca met grof gesneden ratatouille en spaghetti aglio e peperoncino (25307)
    Aubergineschotel met walnoten, limabonen en artisjok (veganistisch) (25311)

     

Bij al onze maaltijden krijgt u een portie van 650 gram per persoon.
De maaltijd wordt warm geleverd. Graag houden wij rekening met uw dieetwensen.
Onze maaltijden zijn enkel te bestellen vanaf 8 personen, uitgezonderd de vegetarisch varianten.
Bij alle maaltijden rekenen wij een toeslag van € 1,21 pp voor shafing dishes, brandpasta en opschepbestek. (36700)
Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor een toeslag van € 1,82 per set. (37701)