barbecue catering

Kerst assortiment

Kerst cateringSpeciaal voor de feestdagen hebben we met zorg dit uitgebreide assortiment samengesteld. Hieronder vindt u onze diverse luxe arrangementen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. U kunt bij ons ook terecht voor personeel, meubilair, aankleding en meer. Zo ontzorgen we u altijd van begin tot eind. Neem nu contact op!

Kerst ontbijt

Diverse smaakvolle broodsoorten, zoals:
Ambachtelijke zachte roomboter croissants en luxe gedecoreerde broodjes
Mini krentenslof met spijs
Luxe mini muffins en home made banana bread
Schalen met diverse heerlijke vleeswaren van het seizoen zoals kalkoenfilet en hertenrollade
Schalen met Hollandse kazen zoals Utrechtse grachtenkaas en brie
Diverse soorten jam en zoetbeleg
Roomboter en margarine
Scrambled eggs met rode ui, courgette en rode paprika
Verse ontbijtworstjes
Boerenyoghurt met cranberrycompote en stroopwafel
Fruitsalade

Dit ontbijtbuffet is verkrijgbaar vanaf 20 personen.
Bij minder personen rekenen wij een toeslag. (30001)
Eventueel kunt u voor de yoghurt en fruitsalade schaaltjes bestellen tegen een toeslag (36706)
Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen tegen een toeslag. (36701)
Bij het ontbijtbuffet de rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
brandpasta en opschepbestek. (36700)

(14014)

€ 14,79 per persoon

Kerst lunch

  • Luxe kerst lunchkerst lunch catering

    Mosterdsoep met crème fraiche, forel en doperwtjes
    Diverse smaakvolle broodsoorten, zoals:
    Ambachtelijke zachte roomboter croissants en luxe gedecoreerde broodjes
    Gevulde kerststol met amandelspijs en gedroogde vruchtjes
    Luxe muffins en homemade banana bread
    Schalen met diverse heerlijke vleeswaren van het seizoen zoals kalkoenfilet en hertenrollade
    Schalen met Hollandse kazen zoals Utrechtse grachtenkaas en brie
    Diverse soorten jam en zoetbeleg
    Roomboter en margarine
    Salade geitenkaas met rucola melange, walnoten en honingtijm dressing
    Hollandse boerensalade met een frisse yoghurtdressing
    Vol-au-vent van fazant met kastanjechampignons en een puree van zoete aardappel

    Onze lunchbuffetten zijn verkrijgbaar vanaf 20 personen.
    Bij minder personen rekenen wij een toeslag. (30001)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen tegen een toeslag. (36701)
    Bij het ontbijtbuffet de rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)

    (14023)

    € 19,00 per persoon

  • Zoete extra'skerst lunch catering

    Huisgemaakt banana bread (600 gr) € 9,49 600 gram  (11878)
    Plak kerstbrood geserveerd met roomboter  € 2,39 p.s. (11879)
    Oliebol naturel  € 0,95 p.s. (11827)
    Oliebol krenten  € 1,00 p.s. (11828)
    Appelbeignet  € 1,95 p.s. (11829)
    Hangop: gekarameliseerde peer en chocolate chip cookies  € 2,15 p.s. (11870)
    Hangop: bosvruchten en een coulis van karsen uit de krommerijnstreek  € 2,15 p.s. (11871)
    Hangop: imkerhoning, stroopwafel en cranberries  € 2,15 p.s. (11872)
    Sweet break: muffin, mini donut, macarone en een brownie  € 4,66 p.s. (23806)

     

  • Hartige extra'squiche

    Biologische quiche Lorraine € 9,48 p.s.  (11909)
    Biologische quiche courgette, paprika en brie  € 11,61 p.s. (11910)
    Biologische quiche spinazie en kastanjechampignons € 11,61 p.s.  (11911)
    Biologische quiche pittige aubergine  € 11,61 p.s. (11918)
    Mosterdsoep met broccoli en crème fraiche € 4,24 p.p.  (22008)
    Erwtensoep met dikke stukjes worst  € 3,45 p.p. (22004)
    Gebonden romige bospaddenstoelensoep  € 4,24 p.p. (22005)
    Vol au vent: pasteitje met jachtragout  € 2,60 (23617)
    Beenham in klem met petit pain en honingmosterdsaus (vanaf 40 personen)  € 2,60 (23618)

Kerst borrel

  • Luxe kersthapjesreceptiehapjes kerst catering

    Een feestelijk hapjes assortiment bestaande uit 10 verschillende recepturen:

    Kalfspastrami met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
    Kipspiesjes met sesam en krokant zeewier
    Eendenrillette op suikerbrood
    Blini met gerookte zalm, zure room en foreleitjes
    Een boule van romige geitenkaas met gelei van ruby port
    Basket gevuld met gort en granaatappel
    Pulled pork met balsamico
    Makreelbonbon met een gel van tomaat
    Pompoencrème met pastinaak papita’s
    Baquette met wildpate en uiencompote

    Onze receptiehapjes zijn enkel verkrijgbaar vanaf 50 stuks. U bestelt bij ons per stuk en niet per persoon of per schaal.

    (23032)

    € 1,45 per stuk
  • Design amusesamuse kerst catering

    Een bonbon van in bieten gemarineerde zalm met mierikswortel en gezouten citroen
    Canneloni van rode kool met zachte geitenkaascrème
    Rilette van gekonfijte eend met in port gestoofde tutti fruti
    Sashimi van tournedos met sesam, teriyakiparels en zeewiersalade

    Onze amuses zijn enkel verkrijgbaar per schaal van 28 stuks.


    (23057)

    € 70,00 per schaal

  • Luxe aperitiefaperitief kerst catering

    Canapé met dun gesneden wild zwijn met bloedsinaasappeltjes
    Schuitje met gerookte zalm, dobbelsteentjes van avocado en parels van teriyaki
    Brioche met romige camembert, radicchio, boerenmeisjes en granaatappel
    Canapé met gerookte eend met framboos, gegarneerd met een toefje gevogeltemousse
    Canapé met gerookte paling, foreleitjes en limoen

    Onze luxe aperitiefjes zijn enkel verkrijgbaar vanaf 40 stuks.
    U bestelt bij ons per stuk en niet per persoon of per schaal. 

    (23042)

    € 1,75 per stuk

  • Luxe ovenhamburgertjeskerst borrel catering

    Een assortiment van diverse mini hamburgers, bestaande uit:

    Mini hamburger met lamsvlees en camembert
    Mini hamburger met rundvlees en cheddar kaas
    Mini hamburger met bacon en geitenkaas

    (23081)

    € 1,15 per stuk

  • High tea Bedfordkerst high tea catering

    Om uw middag thee een nog meer Engels tintje te geven, heeft Van Rooijen Catering een nog
    uitgebreidere selectie gemaakt, vernoemd naar het Graafschap waar de uitvindster vandaan kwam.

    Scones met jam en clotted cream
    Finger sandwiches
    Quiche Lorraine
    Danish pastry
    Carrot cake en rabarbercake
    Macarones
    Mini double choc brownie

    De high tea Bedford kan bij ons enkel worden besteld vanaf 15 personen.
    Wij leveren geen thee en gekookt water bij de high tea,
    eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (37145)
    Tevens zit er geen servies bij de high tea,
    eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (36704)

    (23801)

    € 18,95 per persoon

  • High tea Sheffieldkerst high tea catering

    Wat is nu lekkerder in uw bedrijf of thuis dan een uitgebreide middagthee?
    Verwen uw gasten met speciaal geselecteerde en vers bereide lekkernijen.

    Scones met jam en clotted cream
    Quiche Lorraine
    Danish pastry
    Carrot cake en rabarbercake
    Macarones
    Mini donuts
    Bonbons
    Finger sandwiches

    De high tea Sheffield kan bij ons enkel worden besteld vanaf 10 personen.
    Wij leveren geen thee en gekookt water bij de high tea, eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (37145)
    Tevens zit er geen servies bij de high tea, eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (36704)

    (23803)

    € 13,73 per persoon

Kerst diner

  • Kerstbuffet huisspecialiteitkerstbuffet catering utrecht

    Parelhoender op een bedje van wijnzuurkool met jeneverbes en een saus van Merlot, sjalot en tijm
    Gemarineerde Heilbotfilet met een sabayon van witte wijn en dragon
    Wildstoof met wintergroente en gekonfijte abrikoos
    Aardappel Gratin met broccoli en kerstomaatjes
    Puree van zoete aardappel met salie en grove Zaanse mosterd
    Gepocheerde zalmforel opgemaakt met Hollands zeebanket
    Diverse wildpaté met stoofpeertjes, cranberrycompote en uienconfiture
    Salade van witlof, venkel en bloedsinaasappels met extra vierge olijfolie
    Kleurrijke salade met vergeten groente van het seizoen
    Hollands broodassortiment en mini broodjes met kruiden- en gezouten roomboter

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24311)

    € 25,95 per persoon
  • Kerstbuffet luxekerstbuffet catering

    Zalmfilet op gesmoorde venkel en sesamzaadjes en een saus van ‘pinot gris’
    Moderne hazenpeper met pruimen, cranberry’s en pecannoten
    Varkenshaasreepjes met kastanje champignons in een saus van pommerymosterd
    Stamppot van broccoli en noten gegratineerd met oude kaas
    Hollands zeebanket bestaande uit diverse soorten gerookte vis en een visterrine
    Schotel van diverse hammen gegarneerd met stoofperen, cranberrycompote en uienconfituren
    Kleurrijke salade met vergeten groente van het seizoen
    Oudhollands broodassortiment met kruiden- en gezouten roomboter

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)


    (24215)

    € 21,15 per persoon

  • Winters stamppotbuffetwinters buffet catering

    Boerenkoolstamppot
    Hutspot
    Rookworst
    Gehaktbal
    Spekjes
    Mosterd en piccalily

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24105)

    € 13,95 per persoon
  • Winters stamppotbuffet luxe

    Ouderwetse boerenkoolstamppot uit oma’s tijd
    Hutspot van wortels en uien
    Spruitjesstamppot met gegrilde paprika
    Stamppot rode kool met goudreinet en steranijs
    Brabantse hachee van rundvlees en uien
    Ambachtelijke slagersrookworst
    Uitgebakken magere spekblokjes
    Amsterdams tafelzuur bestaande uit augurken en uien, grove mosterd en piccalily

    Vega: alle stamppotten zijn vegetarisch, als vervanger voor de rookworst en spek bieden
    we vegetarische balletjes aan (24208)

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24212)

    € 18,95 per persoon

  • Grand dessert Toscanekerst dessert catering

    Bande van aardbei
    Bavarois van speculaas en amandel
    Champagnebavarois met witte chocolade
    Verse fruitsalade
    Profiteroles met melkchocolade

    Dit dessert is te bestellen vanaf 20 personen.

    (25831)

    € 6,50 per persoon

  • Grand dessert Venetiëkerst dessert catering

    Triangel van roomijs en framboos
    Bombe van cassis en bosbessen
    Prado van pure chocolade, een explosie in je mond
    Profiterole van slagroomsoesjes en melkcholade
    Baveroise butterscotch met cake
    Tropische baveroise met passievruchten

    Mini tartelettes met witte chocolademousse
    Foret noirs met witte en pure chocolade
    Mini bosvruchten baveroisebonbons
    Diverse mini eclairs

    Tropische fruit salade met papaya, mango en ananas in tumblers
    Weckpotjes gevuld met romige chocolademousse

    Dit dessert is te bestellen vanaf 30 personen.

    (25832)

    € 9,95 per persoon

  • Winter barbecuewinter barbecue

    Licht gerookte speenvarkenkotelet met peperkorrels
    Traditionele Duitse Bratwurst
    Brochette van hertenbiefstuk met rozemarijn
    Gemarineerde kalkoenfilet ingerold in katenspek
    Eendenbout in Provencaalse kruiden
    Winters gemarineerde sparerib

    Salade van vergeten wintergroente
    Stoofpeertjes en cranberrycompote
    Pompoenpuree afgedekt met wijnzuurkool en jeneverbes
    Gepofte aardappel met kruidige crème fraiche vulling
    Keizerbroodje

    Warme Stroganoff en Jagersaus voor bij het vlees
    Grove Groninger mosterd

    Onze barbecues zijn te bestellen vanaf 20 personen en komen inclusief barbecue,
    barbecuemateriaal en gas.
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor een toeslag. (36701)
    U heeft de mogelijkheid om bij onze barbecues een kok te huren, neem contact met ons op
    voor de kosten hiervan.

    (24408)

    € 25,00 per persoon

  • Walking dinerkerst amuse catering

    Vier de kerst met een uitgebreid walking diner!
    We stellen een menu op maat op voor uw aanvraag.Het menu hieronder dient als voorbeeld.

    Soep
    Heldere ossenstaart bouillon met madeira en fijne groenten.
    Voorgerecht
    Red Wood zalm met avocado crème, radijs en komkommer
    Tussengerecht
    Amsterdamse ossenworst met gebakken coquille en creme fraiche met verjus
    Hoofdgerechten
    Tournedos van Waards rund met pastinaakcrème en truffeljus
    Gebakken kabeljauw met wortel crème, zilver ui en aardappel gratin
    Nagerechten
    Regionaal kaasplankje met appelstroop en vijgenbrood
    Flensjes met warme kersen en vanille ijs

    Dit voorbeeld menu kost € 34,77.
    Koksbegeleiding wordt voorzien à € 46,59 per uur, minimale afname vier uur.
    Bediening wordt voorzien à € 38,12 per uur, minimale afname vier uur.
    Neem contact op voor een offerte op maat!

  • Sit down dinerkerst diner catering

    U kunt bij ons ook terecht voor passend aangeklede sit down diners. Verwen uw gasten met een drie of vier gangen diner!
    We stellen een menu op maat op voor uw aanvraag. Het menu hieronder dient als voorbeeld.

    Voorgerechten
    De voorgerechten worden begeleid met heerlijke broodjes en boter, zeezout en olijfolie.
    Red Wood zalm met avocado crème, radijs en komkommer
    Amsterdamse ossenworst met gebakken coquille en creme fraiche met verjus
    Dun gesneden Waards rund met notensla, krokante panchetta en kaastuille
    Tussengerechten
    Cappuccino van bospaddestoelen met een canelle van bieslookcrème
    Bisque d’homard: traditionele kreeften bouillon
    Knolselderij soep met spek kaantjes en bos ui
    Hoofdgerechten
    De hoofdgerechten worden begeleid met groente van het seizoen en aardappelgarnituur
    Tournedos van Waards rund met pastinaakcrème en truffeljus
    Gebakken kabeljauw met wortel crème, zilver ui en aardappel gratin
    Spinazie quiche met paddenstoelen duxelles, pesto en parmezaan
    Nagerechten
    Panna cota van baambrugse melk en verveine met structuren van mandarijn en gezoete tagiasca olijven
    Regionaal kaasplankje met appelstroop en vijgenbrood
    Flensjes met warme kersen en vanille ijs

    De drie gangen optie bevat het voor-, hoofd- en nagerecht en kost in dit voorbeeld € 26,45.
    De vier gangen optie is aangevuld met het tussengerecht en kost in dit voorbeeld € 31,75.
    Koksbegeleiding wordt voorzien à € 46,59 per uur, minimale afname vier uur.
    Bediening wordt voorzien à € 38,12 per uur, minimale afname vier uur.
    Neem contact op voor een offerte op maat!

Partycateringpartycatering kerst

Kerst is bij uitstek een gelegenheid om een mooi evenement te organiseren. Of u nu denkt aan een chique aangekleed diner, een
tot in de puntjes verzorgde borrel, of een sfeervol ontbijt - bij ons bent u aan het juiste adres.

We kunnen ook personeel, aankleding, meubilair en overige faciliteiten verzorgen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Feestdagen assortiment

feestdagen foodbookSpeciaal voor de feestdagen hebben we met zorg dit uitgebreide assortiment samengesteld. Hieronder vindt u onze diverse luxe arrangementen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. U kunt bij ons ook terecht voor personeel, meubilair, aankleding en meer. Zo ontzorgen we u altijd van begin tot eind. Neem nu contact op!

Feestdagen ontbijt

Diverse smaakvolle broodsoorten, zoals:
Ambachtelijke zachte roomboter croissants en luxe gedecoreerde broodjes
Mini krentenslof met spijs
Luxe mini muffins en home made banana bread
Schalen met diverse heerlijke vleeswaren van het seizoen zoals kalkoenfilet en hertenrollade
Schalen met Hollandse kazen zoals Utrechtse grachtenkaas en brie
Diverse soorten jam en zoetbeleg
Roomboter en margarine
Scrambled eggs met rode ui, courgette en rode paprika
Verse ontbijtworstjes
Boerenyoghurt met cranberrycompote en stroopwafel
Fruitsalade

Dit ontbijtbuffet is verkrijgbaar vanaf 20 personen.
Bij minder personen rekenen wij een toeslag. (30001)
Eventueel kunt u voor de yoghurt en fruitsalade schaaltjes bestellen tegen een toeslag (36706)
Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen tegen een toeslag. (36701)
Bij het ontbijtbuffet de rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
brandpasta en opschepbestek. (36700)

(14014)

€ 14,79 per persoon

Feestdagen lunch

  • Luxe feestdagen lunchkerst lunch catering

    Mosterdsoep met crème fraiche, forel en doperwtjes
    Diverse smaakvolle broodsoorten, zoals:
    Ambachtelijke zachte roomboter croissants en luxe gedecoreerde broodjes
    Gevulde kerststol met amandelspijs en gedroogde vruchtjes
    Luxe muffins en homemade banana bread
    Schalen met diverse heerlijke vleeswaren van het seizoen zoals kalkoenfilet en hertenrollade
    Schalen met Hollandse kazen zoals Utrechtse grachtenkaas en brie
    Diverse soorten jam en zoetbeleg
    Roomboter en margarine
    Salade geitenkaas met rucola melange, walnoten en honingtijm dressing
    Hollandse boerensalade met een frisse yoghurtdressing
    Vol-au-vent van fazant met kastanjechampignons en een puree van zoete aardappel

    Onze lunchbuffetten zijn verkrijgbaar vanaf 20 personen.
    Bij minder personen rekenen wij een toeslag. (30001)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen tegen een toeslag. (36701)
    Bij het ontbijtbuffet de rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)

    (14023)

    € 19,00 per persoon

  • Zoete extra'skerst lunch catering

    Huisgemaakt banana bread (600 gr) € 9,49 600 gram  (11878)
    Plak kerstbrood geserveerd met roomboter  € 2,39 p.s. (11879)
    Oliebol naturel  € 0,95 p.s. (11827)
    Oliebol krenten  € 1,00 p.s. (11828)
    Appelbeignet  € 1,95 p.s. (11829)
    Hangop: gekarameliseerde peer en chocolate chip cookies  € 2,15 p.s. (11870)
    Hangop: bosvruchten en een coulis van karsen uit de krommerijnstreek  € 2,15 p.s. (11871)
    Hangop: imkerhoning, stroopwafel en cranberries  € 2,15 p.s. (11872)
    Sweet break: muffin, mini donut, macarone en een brownie  € 4,66 p.s. (23806)

     

  • Hartige extra'squiche

    Biologische quiche Lorraine € 9,48 p.s.  (11909)
    Biologische quiche courgette, paprika en brie  € 11,61 p.s. (11910)
    Biologische quiche spinazie en kastanjechampignons € 11,61 p.s.  (11911)
    Biologische quiche pittige aubergine  € 11,61 p.s. (11918)
    Mosterdsoep met broccoli en crème fraiche € 4,24 p.p.  (22008)
    Erwtensoep met dikke stukjes worst  € 3,45 p.p. (22004)
    Gebonden romige bospaddenstoelensoep  € 4,24 p.p. (22005)
    Vol au vent: pasteitje met jachtragout  € 2,60 (23617)
    Beenham in klem met petit pain en honingmosterdsaus (vanaf 40 personen)  € 2,60 (23618)

Feestdagen borrel

  • Luxe hapjes voor de feestdagenreceptiehapjes kerst catering

    Een feestelijk hapjes assortiment bestaande uit 10 verschillende recepturen:

    Kalfspastrami met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
    Kipspiesjes met sesam en krokant zeewier
    Eendenrillette op suikerbrood
    Blini met gerookte zalm, zure room en foreleitjes
    Een boule van romige geitenkaas met gelei van ruby port
    Basket gevuld met gort en granaatappel
    Pulled pork met balsamico
    Makreelbonbon met een gel van tomaat
    Pompoencrème met pastinaak papita’s
    Baquette met wildpate en uiencompote

    Onze receptiehapjes zijn enkel verkrijgbaar vanaf 50 stuks. U bestelt bij ons per stuk en niet per persoon of per schaal.

    (23032)

    € 1,45 per stuk
  • Design amusesamuse kerst catering

    Een bonbon van in bieten gemarineerde zalm met mierikswortel en gezouten citroen
    Canneloni van rode kool met zachte geitenkaascrème
    Rilette van gekonfijte eend met in port gestoofde tutti fruti
    Sashimi van tournedos met sesam, teriyakiparels en zeewiersalade

    Onze amuses zijn enkel verkrijgbaar per schaal van 28 stuks.


    (23057)

    € 70,00 per schaal

  • Luxe aperitiefaperitief kerst catering

    Canapé met dun gesneden wild zwijn met bloedsinaasappeltjes
    Schuitje met gerookte zalm, dobbelsteentjes van avocado en parels van teriyaki
    Brioche met romige camembert, radicchio, boerenmeisjes en granaatappel
    Canapé met gerookte eend met framboos, gegarneerd met een toefje gevogeltemousse
    Canapé met gerookte paling, foreleitjes en limoen

    Onze luxe aperitiefjes zijn enkel verkrijgbaar vanaf 40 stuks.
    U bestelt bij ons per stuk en niet per persoon of per schaal. 

    (23042)

    € 1,75 per stuk

  • Luxe ovenhamburgertjeskerst borrel catering

    Een assortiment van diverse mini hamburgers, bestaande uit:

    Mini hamburger met lamsvlees en camembert
    Mini hamburger met rundvlees en cheddar kaas
    Mini hamburger met bacon en geitenkaas

    (23081)

    € 1,15 per stuk

  • High tea Bedfordkerst high tea catering

    Om uw middag thee een nog meer Engels tintje te geven, heeft Van Rooijen Catering een nog
    uitgebreidere selectie gemaakt, vernoemd naar het Graafschap waar de uitvindster vandaan kwam.

    Scones met jam en clotted cream
    Finger sandwiches
    Quiche Lorraine
    Danish pastry
    Carrot cake en rabarbercake
    Macarones
    Mini double choc brownie

    De high tea Bedford kan bij ons enkel worden besteld vanaf 15 personen.
    Wij leveren geen thee en gekookt water bij de high tea,
    eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (37145)
    Tevens zit er geen servies bij de high tea,
    eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (36704)

    (23801)

    € 18,95 per persoon

  • High tea Sheffieldkerst high tea catering

    Wat is nu lekkerder in uw bedrijf of thuis dan een uitgebreide middagthee?
    Verwen uw gasten met speciaal geselecteerde en vers bereide lekkernijen.

    Scones met jam en clotted cream
    Quiche Lorraine
    Danish pastry
    Carrot cake en rabarbercake
    Macarones
    Mini donuts
    Bonbons
    Finger sandwiches

    De high tea Sheffield kan bij ons enkel worden besteld vanaf 10 personen.
    Wij leveren geen thee en gekookt water bij de high tea, eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (37145)
    Tevens zit er geen servies bij de high tea, eventueel leveren wij dit voor een toeslag. (36704)

    (23803)

    € 13,73 per persoon

Feestdagen diner

  • Feestdagenbuffet huisspecialiteitkerstbuffet catering utrecht

    Parelhoender op een bedje van wijnzuurkool met jeneverbes en een saus van Merlot, sjalot en tijm
    Gemarineerde Heilbotfilet met een sabayon van witte wijn en dragon
    Wildstoof met wintergroente en gekonfijte abrikoos
    Aardappel Gratin met broccoli en kerstomaatjes
    Puree van zoete aardappel met salie en grove Zaanse mosterd
    Gepocheerde zalmforel opgemaakt met Hollands zeebanket
    Diverse wildpaté met stoofpeertjes, cranberrycompote en uienconfiture
    Salade van witlof, venkel en bloedsinaasappels met extra vierge olijfolie
    Kleurrijke salade met vergeten groente van het seizoen
    Hollands broodassortiment en mini broodjes met kruiden- en gezouten roomboter

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24311)

    € 25,95 per persoon
  • Feestdagenbuffet luxekerstbuffet catering

    Zalmfilet op gesmoorde venkel en sesamzaadjes en een saus van ‘pinot gris’
    Moderne hazenpeper met pruimen, cranberry’s en pecannoten
    Varkenshaasreepjes met kastanje champignons in een saus van pommerymosterd
    Stamppot van broccoli en noten gegratineerd met oude kaas
    Hollands zeebanket bestaande uit diverse soorten gerookte vis en een visterrine
    Schotel van diverse hammen gegarneerd met stoofperen, cranberrycompote en uienconfituren
    Kleurrijke salade met vergeten groente van het seizoen
    Oudhollands broodassortiment met kruiden- en gezouten roomboter

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)


    (24215)

    € 21,15 per persoon

  • Winters stamppotbuffetwinters buffet catering

    Boerenkoolstamppot
    Hutspot
    Rookworst
    Gehaktbal
    Spekjes
    Mosterd en piccalily

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24105)

    € 13,95 per persoon
  • Winters stamppotbuffet luxe

    Ouderwetse boerenkoolstamppot uit oma’s tijd
    Hutspot van wortels en uien
    Spruitjesstamppot met gegrilde paprika
    Stamppot rode kool met goudreinet en steranijs
    Brabantse hachee van rundvlees en uien
    Ambachtelijke slagersrookworst
    Uitgebakken magere spekblokjes
    Amsterdams tafelzuur bestaande uit augurken en uien, grove mosterd en piccalily

    Vega: alle stamppotten zijn vegetarisch, als vervanger voor de rookworst en spek bieden
    we vegetarische balletjes aan (24208)

    Bij alle buffetten krijgt u een portie van 850 gram per persoon.
    Al onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen,
    bij minder personen rekenen wij een toeslag. (36700)
    Bij alle buffetten rekenen wij een toeslag voor chafing dishes,
    brandpasta en opschepbestek. (36700)
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor
    een toeslag. (36701)

    (24212)

    € 18,95 per persoon

  • Grand dessert Toscanekerst dessert catering

    Bande van aardbei
    Bavarois van speculaas en amandel
    Champagnebavarois met witte chocolade
    Verse fruitsalade
    Profiteroles met melkchocolade

    Dit dessert is te bestellen vanaf 20 personen.

    (25831)

    € 6,50 per persoon

  • Grand dessert Venetiëkerst dessert catering

    Triangel van roomijs en framboos
    Bombe van cassis en bosbessen
    Prado van pure chocolade, een explosie in je mond
    Profiterole van slagroomsoesjes en melkcholade
    Baveroise butterscotch met cake
    Tropische baveroise met passievruchten

    Mini tartelettes met witte chocolademousse
    Foret noirs met witte en pure chocolade
    Mini bosvruchten baveroisebonbons
    Diverse mini eclairs

    Tropische fruit salade met papaya, mango en ananas in tumblers
    Weckpotjes gevuld met romige chocolademousse

    Dit dessert is te bestellen vanaf 30 personen.

    (25832)

    € 9,95 per persoon

  • Winter barbecuewinter barbecue

    Licht gerookte speenvarkenkotelet met peperkorrels
    Traditionele Duitse Bratwurst
    Brochette van hertenbiefstuk met rozemarijn
    Gemarineerde kalkoenfilet ingerold in katenspek
    Eendenbout in Provencaalse kruiden
    Winters gemarineerde sparerib

    Salade van vergeten wintergroente
    Stoofpeertjes en cranberrycompote
    Pompoenpuree afgedekt met wijnzuurkool en jeneverbes
    Gepofte aardappel met kruidige crème fraiche vulling
    Keizerbroodje

    Warme Stroganoff en Jagersaus voor bij het vlees
    Grove Groninger mosterd

    Onze barbecues zijn te bestellen vanaf 20 personen en komen inclusief barbecue,
    barbecuemateriaal en gas.
    Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor een toeslag. (36701)
    U heeft de mogelijkheid om bij onze barbecues een kok te huren, neem contact met ons op
    voor de kosten hiervan.

    (24408)

    € 25,00 per persoon

  • Walking dinerkerst amuse catering

    Vier de feestdagen met een uitgebreid walking diner!
    We stellen een menu op maat op voor uw aanvraag.Het menu hieronder dient als voorbeeld.

    Soep
    Heldere ossenstaart bouillon met madeira en fijne groenten.
    Voorgerecht
    Red Wood zalm met avocado crème, radijs en komkommer
    Tussengerecht
    Amsterdamse ossenworst met gebakken coquille en creme fraiche met verjus
    Hoofdgerechten
    Tournedos van Waards rund met pastinaakcrème en truffeljus
    Gebakken kabeljauw met wortel crème, zilver ui en aardappel gratin
    Nagerechten
    Regionaal kaasplankje met appelstroop en vijgenbrood
    Flensjes met warme kersen en vanille ijs

    Dit voorbeeld menu kost € 34,77.
    Koksbegeleiding wordt voorzien à € 46,59 per uur, minimale afname vier uur.
    Bediening wordt voorzien à € 38,12 per uur, minimale afname vier uur.
    Neem contact op voor een offerte op maat!

  • Sit down dinerkerst diner catering

    U kunt bij ons ook terecht voor passend aangeklede sit down diners. Verwen uw gasten met een drie of vier gangen diner!
    We stellen een menu op maat op voor uw aanvraag. Het menu hieronder dient als voorbeeld.

    Voorgerechten
    De voorgerechten worden begeleid met heerlijke broodjes en boter, zeezout en olijfolie.
    Red Wood zalm met avocado crème, radijs en komkommer
    Amsterdamse ossenworst met gebakken coquille en creme fraiche met verjus
    Dun gesneden Waards rund met notensla, krokante panchetta en kaastuille
    Tussengerechten
    Cappuccino van bospaddestoelen met een canelle van bieslookcrème
    Bisque d’homard: traditionele kreeften bouillon
    Knolselderij soep met spek kaantjes en bos ui
    Hoofdgerechten
    De hoofdgerechten worden begeleid met groente van het seizoen en aardappelgarnituur
    Tournedos van Waards rund met pastinaakcrème en truffeljus
    Gebakken kabeljauw met wortel crème, zilver ui en aardappel gratin
    Spinazie quiche met paddenstoelen duxelles, pesto en parmezaan
    Nagerechten
    Panna cota van baambrugse melk en verveine met structuren van mandarijn en gezoete tagiasca olijven
    Regionaal kaasplankje met appelstroop en vijgenbrood
    Flensjes met warme kersen en vanille ijs

    De drie gangen optie bevat het voor-, hoofd- en nagerecht en kost in dit voorbeeld € 26,45.
    De vier gangen optie is aangevuld met het tussengerecht en kost in dit voorbeeld € 31,75.
    Koksbegeleiding wordt voorzien à € 46,59 per uur, minimale afname vier uur.
    Bediening wordt voorzien à € 38,12 per uur, minimale afname vier uur.
    Neem contact op voor een offerte op maat!

Partycateringpartycatering kerst

De feestdagen zijn bij uitstek een gelegenheid om een mooi evenement te organiseren. Of u nu denkt aan een chique aangekleed diner, een
tot in de puntjes verzorgde borrel, of een sfeervol ontbijt - bij ons bent u aan het juiste adres.

We kunnen ook personeel, aankleding, meubilair en overige faciliteiten verzorgen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!